Tisztelt Vendégünk!

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk véleményét, tapasztalatát színházunkról, előadásainkról.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a Vendégkönyv nem Fórum, a bejegyzések nem feltétlenül írásos beszélgetések. A hozzászólásokat nem ideillő bejegyzés esetén moderálhatjuk.
A vendégkönyvbe érkező jegyértékesítési és technikai kérdésekre nem válaszolunk. Amennyiben kérdése van, kérjük, hogy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken keresse munkatársainkat.

Köszönjük!

Új vendégkönyv bejegyzés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Az üres rész kitöltése.
Balogh Tibor

Tegnap, 2019. július 25-én feleségem és én részt vettünk a varázslatos musical című előadáson, és csodálatos élményben részesültünk. Most először voltunk a vízi színházban, és az egész környezet a víz, a látvány nagyon tetszett. Az előadás Pedig nevéhez híven varázslatos volt. Az énekesek, a táncosok, a vendég fellépők, a technika, a rendezés, szóval minden szuperlatívuszt megérdemel. Arra bátorítjuk önöket, - és megvalósításához erőt, kitartást kívánunk, - hogy továbbra is ilyen magas színvonalú előadásokat hozzanak létre, és még további sikerek felé vigyék a szarvasi vízi színházat. a magunk részéről csAK AJÁNLANI TUDJUK MÁSOKNAK IS, ÉS JÖVŐRE IS MEGYÜNK. kÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!

Lajtos János

Örömömre szolgál, hogy megnézhettem a "macska a forró bádogtetőn" c. előadásukat a Cervinus fesztivál keretében. megvallom öszíntén, hogy a műsorfüzetben felsorolt vidám, zenés darabok közül kilógott ez a komolynak tűnő darab, ezért kíváncsi voltam, hogyan oldják meg a feladatot városunk színészei. Nem csalódtam bennük, fantasztikus volt a darab, nagyszerűek voltak a színészek, minden idegsejtjükkel átélték a rájuk osztott szerepet, mély átéléssel játszották (?), alakították a nem könnyű szerepeket. Minden elismerésem a stábnak! Köszönöm, hogy ilyen élményben részesültem ezen az esetén, és bár nem volt teltház, de akik ott voltunk, bizonyára mindenki hasonlóan érzett az egész elődás alatt. Mert az első szótól az utolsó jelenetig folyamatosan lekötötte a figyelmet.
Nem vagyok szakértő, de bizton állíthatom, hogy ez a nem könnyű darab és a színészek egytől egyig felveszik A versenyt bármely, akár fővárosi színház előadásával és művész-társulatával. Köszönöm az élményt és sok sikert kívánok a jövő évi fesztiválhoz. Tudom, hogy a könnyed, zenés darabok jobban eladják önmagukat, de bízom abban, hogy a következő évben is "meglepnek" bennünket, nézőket hasonlóan komoly, elgondolkodtató darab műsorra tűzésével.
És persze az élményhez HOZZÁJÁRULTAK AZOK is, akik a színfalak mögött megteremtették a teret ehhez a színdarabhoz. Köszenet a stáb HÁTTÉRBEN tevékenykedő tagjainak is!

Virágos gyöngyi

Tisztelt rENDEZŐSÉG!
AZ ESTI ELŐADÁSOK - LEGALÁBBIS A KIÍRÁS SZERINT - 20.30-KOR KEZDŐDNEK. nEM EZ ELSŐ ESET VOLT - TEGNAP IS - HOGY EBBEN AZ IDŐPONTBAN MÉG KINT ÁLLTUNK A PARKOLÓBAN! ( A JEGYVÁSÁRLÁSRA IS VONATKOZNAK SZABÁLYOK, AMI A VEVŐKNEK KELL BETARTANI, VISSZAFELÉ IS ÍGY KELLENE MŰKÖDNIE! )
kÖSZÖNÖM

Csilla

Tisztelt vezetősèg!
2018.08.10-èn voltam egy 20 főscsoporttal,az örömlànyok vègnapjai előadàson. Először is nagyon jò darabot làthattunk,amit nagyon köszönünk. Tovàbbà szeretnèm megköszönni,hogy az utolsò pillanatban is segìtettek egy kollègàmnak. Màsodszor pedig,elnèzèzt szeretnèk kèrni mimdenkitől a viselkedèsemèrt. Őszintèn sajnàlom!Tovàbbi sok sikert kìvànok.

Krisztina

tisztelt Vezetőség! Tegnap jártunk a színházban, a párom az első sorba, jobbra a szélére (14. és 15.hely)tudott helyet foglaln nekünki, ami így is 6800 és 5800 Ft-ba került. Ahogy megérkeztünk,meglepődve tapasztaltuk,hogy a párom már csak rádiójátékként tudta meghallgatni az előadást,mivel a színpad nagy részét számunkra kitakarta a paraván és a hangfal. Eleve nem értem, hogy ilyen helyekre miért adnak el jegyet, az meg végképp dühítő,hogy ilyen drága volt a jegy,ahhoz képest,hogy a függöny konkrétan az arcába húzódott többször is, és a végén a tapsrendnél csodálkozott, hogy ezeket a színészeket még csak oldlalról sem látta. ha lehetne mellékelnék képeket és videófelvételeket erről a kiábrándító helyzetről. Remélem sikerül ezek után kárpótolniuk.

Szné Erzsébet

Tisztelt vízi SZÍNHÁZ!
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e LEHETŐSÉG erzsébet kártyával fizetni kultúra zsebből? KÖSZÖNöm!

Vajdovich Imre

Remek előadásban volt részünk,a leszállás Párizsban-t láttuk és még szuper tűzijátékot is láthattunk-meglepetésünkre-s az idő is kedvezett,most-ma jun.29-én mennek a barátaink,akiknek mi is szerettünk volna meglepetést és remek szórakozást nyújtani,bízunk a a jó időben,s a jóistenben,hogy nem lesz eső!!!
Csak így tovább szarvasi vízi színház!!!Máskor is megyünk!!!Köszönet a művészeknek és a színház vezetőinek,dolgozóinak!Üdv:Vajdovich család Csongrádról

Janis Kata

Az idén elszaladtak a jegyárak! Lassan a szarvasi közönség kiszorul!!! Mi van a több gyermekes családokkal és nyugdíjasokkal? igény van a kultúrára itt helyben! Azt gondolom, nem a fővárosi buxákhoz és a nyaralókhoz kellett volna igazítani a jegyárakat! Láttam ott azért majdnem 9000ft jegyárat is, ( arénában is ennyiért van már jegy!!!) na, majdnem lefordultam a székről! az már tényleg túlzás! a kakasülős 3-5000ft jegyár is igen borsos! szarvasiak itt a vidéken szeretnénk a kultúrához jutni, mégpedig elfogadható jegyárakon! nehogy már csak az elit kiváltsága legyen a színházba járás! ezúton szeretném bejelenteni az igényemet állandó pótszékre! a fővárosban többször is láttam már pótszékes előadást! Köszönöm!

Pál

lassan nyit a vízi színház és még mindig nem teljes a program. Sajnálom, de számomra az idei műsor gyengébbnek ígérkezik, mint a korábbi évek. Volt olyan nyár, amikor majdnem minden héten színházi előadást néztem.

Janis Kata

Szimpatikus a programkínálat!
A legutolsó sorban a 3-5 ezer forintos jegyárakat túlzásnak tartom, a legelején a 6500ft-os jegyárakat pedig erős túlzásnak, komplett családok nemigen fognak eljutni ilyen jegyárak mellett!!!!

Marcsi

Köszönöm szépen a fantasztikus élményt!

Pál

Minden évben van valami újdonság. KIcseréltél a székeket, szobrok kerültek a bejárathoz, stb. Jó lenne, ha jövőre a fejlesztés egy korlát lenne a falnál a lépcsőknél. Sokunk közlekedését megkönnyíteni.

F.Ferenc

Janos Kovács de jó magának, hogy ezek jelentik Önnek a problémát! Én idén 3.szor voltam a vizi Színházban. Mindig, ismétlem mindig jól szórakoztam, szervezetlenséget nem tapasztaltam, bár hozzáteszem nem azért mentem oda,hogy keressem a z esetleges problémákat.Nekem az előadás ideje megfelelt, csakúgy mint az előadások.

Janos Kovács

Szervezetlenség.

1.Rossz elöadás kezdési időpontok. Facebook frissités ismeretlen fogalom.
2.Zavaró zene a reklámszöveg felolvasás közben.
3.Pontatlan kezdések.
4.Üres igéretek (MOnte Cristo hőlégbalon-Fekete Péter).
5.Magyarázkodások.
Csalódott nézők.
Ez nem prfesszionalizmus

jöhet a 6. pont: kritikus vélemények cenzúrázása.

Tóth Katalin

Tisztelt vezetőség!

A mai aranybojtár, nem ezüstbojtár? aranybojtár sehol nem találtam.

Tóth Katalin

kiss istván

az önök nézőterén hol lehet a legjobban látni?

Kedves István!

A nézőterünk bármelyik pontján jól lehet látni.

Kovácsné Hajni

Csütörtökön láttuk a családommal a Monte Cristo Grófja musicalt. Sírtunk-nevettünk, állva tapsoltunk! Szenzációs volt, a tízéves lányunk is élvezte! Köszönjük, a jegyárak is megfizethetőek az átlagember számára is!

Róbert

Nagyon jól éreztük magunkat a 100. Monte cristo előadáson, csak azt sajnáljuk hogy nem volt hőlégballon. Miért?

Kedves Róbert,

a hőlégballon biztonságos használatát az időjárási körülmények nem tették lehetővé. Reméljük, hogy enélkül is felejthetetlen élménnyel távozott színházunkból.

Nagy Erzsébet

tisztelt szervezők!
Tegnap este volt szerencsém önöknél megnézni a vesztegzár a grand hotelben című előadást.
Hatalmas élményt nyújtott, nagyon jól éreztem magam, feltöltődve jöttem haza.
Gratulálok mind a színészek, mind a zenei társulat minden tagjának és köszönöm ezt a csodálatos élményt.
További sok sikert kívánok mindenkinek.
Üdvözlettel: Nagy Erzsébet gyuláról

Janis kata

AZ UDVAROS DOROTTYA LEMEZBEMUTATÓ ESTJE HRUTKA RÓBERTTEL ÉS ZENEKARÁVAL SZUPER VOLT, AKI NEM VOLT OTT, BÁNHATJA!!!
KEDVES SZERVEZŐK!
kI VAGYUNK ÉHEZVE AZ ILYEN ZENÉS ESTEKRE, AMIKOR EGY SZÍNÉSZ BEMUTATJA AZ ILYEN NEM MINDENNAPI OLDALÁT IS!
mELLESLEG A MÚLT NYÁRON " ZENÉLŐ SZÍNHÁZAS FIUK ZENEKARA " FERGETEGES VOLT!
sZÍVESEN LÁTJUK ŐKET IS ZENÉS ESTÉKEN SŰRŰBBEN!
EGYÁLTALÁN BÁRMILYEN AKUSZTIKUS KONCERTEKET SZÍVESEN VENNÉNK!
NAGYON SOK TEHETSÉGES FIATAL ZENÉSZÜNK VAN!
tERMÉSZETESEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZUKAT!
vAN SZEBB A MI VIZI SZÍNHÁZUNKNÁL???
ELFOGULTSÁG NÉLKÜL: NINCSEN!!!
ÚGY SZÖKŐKUTASTUL, FAHIDASTUL, MOCSÁRI CIPRUSOSTUL! TELJES KIVILÁGÍTOTT POMPÁJÁBAN!!!
kÖSZÖNÖM, HOGY MEGÉRTETTÉK A FELVETÉST.
CSAK ÉPÍTŐ JELLEGGEL PRÓBÁLOK ÍROGATNI, SEGÍTENI.
mÉG EGYSZER, KÖSZÖNÖM!

Szabó József Eger

Tisztelt Üzemeltető!
Nagyon vártam, hogy rész vehessek egyik előadásukon.szabadság rendezve, Egerből utaztam ide, a műsor jó, irány a víziszinpad. Első meglepi, szakadó eső miatt elmarad az előadás. Rendben. Meghírdetve: esőnap, előadás 07.18-án megtartva 1/2 9 órától. Érdeklődtem az előadás iránt, de nem közölték, hogy elmarad, sőt julius 18-án 17 órakor még jegyet is lehetett venni. Hogy is van ez???? Két estémet és nem csak egy, hanem egy másik házaspár házassági évfordulóját is elrontották , holott közhírelni lehetett volna az elmaradás tényét.Csalódottságom fejezem ki Csasztvan András Úr! Nem ilyennek ismertem meg anno Műv. Házas dolgozóként. Nagyobb alázattal kell a "megvezetett " közönséggel közölni, hogy mehetnek haza. Így lenne ez rendjén, ugyanis, ha nincs közönség nem kell a szinház!!! A leánykérés jó reklám volt Egerben, de ez nem lesz az!
Tisztelettel: Szabó József volt szarvasi lakos

Janis kata

tISZTELT SZERVEZŐK!
sZERETETTEL KÉREK MINDENKIT, HOGY NE PAKOLJÁK BE " DUGIG" A MI HATALMAS VÍZI SZÍNPADUNKAT!!!
oLDALRÓL A VASOSZLOPOK MIATT ÉLVEZHETETLEN AZ ELŐADÁS!
a KÖZEPÉRE KONCENTRÁLÓDIK minden!
kEZDENEK "DOBOZBAN" JÁTSZANI!
aRRA VALÓ A KŐSZÍNHÁZ!!!
a BESZÉLGETŐS ESTÉKET NE PAKOLJÁK MÁR "teli"!!!
hOL VAN A MI FAHIDUNK?
a MOCSÁRI CIPRUSAINK PEDIG A SÖTÉTBE VESZTEK!
vILÁGÍTSÁG MEG őKET ÉS KÁPRÁZTASSANAK EL BENNÜNKET A TERMÉSZET EME REMEKÉVEL! (rOMHÁNYI UTÁN SZABADON) aMI CSAK ITT VAN!!!
a FEKETE PARAVÁNOK PEDIG ÉLVEZHETETLENNÉ TESZIK AZ EGÉSZET ÉS CSAK KÖZÉPRE KONCENTRÁLNAK MINDENT!
tUDOM A VÁLASZUKAT, NEM ÉRTEK HOZZÁ,- AMI BIZTOS, VISZONT A LÁTVÁNYT SZERETNÉNK ÉS ÉLVEZNI A NÉZŐTÉRRŐL!
a TERMÉSZET CSODÁIT VISSZKÉRNÉNK! AZ MINDENKIÉ
a KEVESEBB NÉHA TÖBB!
hIGGYÉK EL, A SZÍNÉSZEKRE VAGYUNK KÍVÁNCSIAK INKÁBB, MINT AZ ITT-OTT GAGYI "DÍSZLETEKRE"!
vÁROM A VÁLASZT!
KÖSZÖNÖM!
kATA

Kedves Kata!

Önnek igaza van, figyelni fogunk észrevételeire. Jóleső érzés látni, hogy magáénak érzi az ügyet, védi, óvja a Szarvasi Vízi Színház különleges látványát.

Figyelünk a jövőben, és csak a legszükségesebb díszletelemeket építjük meg. 

A Vers a víz fölött programokban valóban nincs szükség a fekete paravánokra - mi így hívjuk, „járásokra”. Sok produkcióban viszont a rendező megköveteli, hogy az előadásban látható kellékeket, jelmezeket takarásból emeljük be a színpadra. A gyorsöltözésekhez, a színpadra lépő szereplők előkészületéhez van szükség a „járásra”. Műszaki kollégáink igyekeznek pontos tervet készíteni, mely előadásokhoz szükséges elengedhetetlenül a „járás”, és mikor kell elbontani azt. Sok munka a bontás-építés, le kell fúrni, rögzíteni kell a szél ellen, esetenként meggondolják, hogy a pár nappal későbbi előadás várható szükségletei miatt fenntartsák, vagy lebontsák azt. 

Levele fontos nekünk. Egyrészt igyekszünk megfogadni javaslatait, másrészt gondolkozunk egy egyszerűbben építhető és bontható „járás" kialakításán.

Remélem, ez nem szegte kedvét, továbbra is szívesen látjuk a Szarvasi Vízi Színházban.

Üdvözlettel / Best regards

Fekete Péter

Igazgató / Director

SzENIKŐ

Tisztelt szervezők!
mi is szerettük volna a nyaralásunkat programukhoz alakítani, tavaly nagyon jó élményeink voltak...sajnos nem volt meghirdetve a műsor időben (ahogy lent is többen jelezték) és most döbbenten látom, hogy 20.30- kor kezdődnek a gyerekprogramok. miért? tavaly még a legkisebbjeink is részt tudtak venni a szuper koncerten (akkor voltak 1 évesek)...ezek most olyan későn vannak, hogy még az iskolás se bírná végigülni. nagyon sajnáljuk, hogy idén ez kimarad...:-(((((

P. Szabó Ferenc

Csodálatos volt az Experidance előadása. Csak egy baj van a színházzal, hogy az évad műsorrendje elég sokára derül ki.

Regős Andrea

A tegnap esti Monte Cristo Grófja c. előadás szenzációs volt! 30. születésnapomra kaptam ajándékba, és a férjemmel az első sorból néztük végig! A tűzijáték, a vizi szökőkút még látványosabbá tette az előadást!

Köszönöm Önöknek! :)

Robert

A Szomor-Gubik koncert olyan 80%-a volt számomra élvezhető, de így is jól éreztem magam. Engem az eső sem zavart. Sajnáltam, hogy a nézők többsége megijedt attól a pár csepp esőtől és kirohant. Így elmaradt a ráadás, pedig biztos jó lett volna, szerencsére én egy dalrészletet hallottam a hangbeállásnál, ami nem hangzott el a koncerten.

S. Andrea

A dzsungel könyve remek előadás volt, de igazán különlegessé a jeltolmács tette számomra. Még nem volt ilyesmiben részem. Arról is tájékoztattak, hogy ugyanezt az előadást vakoknak narrálta egy színművésznő. Csodálatos kezdeményezés, gratulálok! Andrea

Janis Kata

Tisztelt Színházba járók! Csatlakozom az előttem szólókhoz! Felhívnám a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy gyermekeiket is tanítsák és neveljék a kulturált színházi előadások megtekintésére, de ne a színházban, és ne akkor , zavarva ezzel a művészeket és a többi pár száz nézőt! Nevelni és tanítani otthon kell, ez a Szülő és nem más feladata! A múlt évben is a Kaláka együttes műsorán a Grillus Vilmos próbálta "fegyelmezni a gyerekeket" a szüleikkel együtt! Remélem az idén fogják elkövetni ezt a szarvas hibát és nem az épp aktuális művész fogja felhívni a kedves szülők figyelmet!!!
Aki nem tud viselkedni az maradjon otthon, ne rontsa el a több száz ember kulturált szórakozását.
A többiek nevében is köszönöm!

Ruzsányi Anna

A Szarvasi Vízi Színház állandó vendége vagyok. Az évek során az előadások 80-90 %-át láttam. Az idén is minden nap élvezzük ezt a különleges lehetőséget, amit a Városunk és az Önök Színháza nyújt, de sajnos az a tapasztalatom, hogy a szervezők szinte rászoktatják a nézőket a késésre, hiszen úgyis megvárják őket, akkor minek igyekezni. Ha meg még fél kilenc után a pénztárnál várakoznak jegyre és ezért nem kezdik pontosan az előadást, akkor meg 800-900 embert - akik időben gondoskodtak a jegyükről és időben érkeztek - várakoztatnak meg azért a kb. 20 főért, aki még reggel nem tudta, hogy színházba akar menni, különben meg miért sietni, hiszen úgysem kezdik időben.
Kérem, hogy tartsák be a kezdési időpontokat (mint pl. Szegeden a Szabadtérin) pontosan 20 és 20,30 órai kezdéssel, a későn jövők meg, összevárva tiz-húsz embert, egyszerre jöjjenek be egy kijelölt időpontban. A pontosság mint tudjuk a "KIRÁLYOK UDVARIASSÁGA", kérjük tiszteljenek meg bennünket azzal, hogy pontosan kezdenek. Köszönöm! Üdvözlettel: Ruzsányi Anna

Krajcsovicz Mihály

Ma pedig az derült ki, hogy teltház előtt nagy sikerrel játszották a Hattyúdalt. A Fejedelem sajnos kicsit "húzós" helyárai voltak talán riasztóak, ennek ellenére egy "átlag színháznyi" nézőszám azért megvolt.

Pál

Két dolog a tegnapi A Fejedelem előadás kapcsán. Megint bebizonyosodott, hogy a Vízi Színház nézőtere túl nagy. A szereplők a színpadon majdnem többen voltak, mint a nézők a nézőtéren. Akik ott voltak, azoknak az előadás nagyon tetszett és a végén állva tapsoltak.

Róbert

Volt szerencsém látni Szarvason a Bernarda Alba háza című drámát. Elolvastam az előadásról írt kritikát, amit talán annyival egészítenék ki, hogy sajnos nagyon kevés nézőt vonzott ez a fesztiválokra hívott, teltház előtt játszott előadás. Szerintem jobb lenne ha kevesebb program lenne a nyáron. A kevesebb néha több.

színházbarát

Az elmúlt években az volt a bajom, hogy a rengeteg jó előadás közül kiválasszam azt a párat, amit meg tudok nézni. Most sajnos az ellenkezője van, a sok előadás között alig találok olyat ami érdekel, vagy ami új lenne számomra. Egyetlen előadás volt, ami felkeltette érdeklődésem, de arról meg sajnos lemaradtam. Nagyon szerettem volna megnézni a Légy jó mindhalálig előadást, de későn értesültem róla.

Krajcsovicz Mihály

Nagyon tetszett a Lézer Színház előadása. Engem egyszer sem vakított el. Inkább a gáz addig volt ameddig a sötétedést vártuk. Ott kellet volna értelmesebben kitölteni az időt még néhány ének vagy egyéb előadással. A lézer showal nekem egyáltalán semmi problémám, ezért mentem el, és azt kaptam amire számítottam. Én köszönöm a lehetőséget, hogy egy ilyen produkciót is láthattam a Víziszínházban. Engem jobban felháborított a Polgármester úr bohóckodása.

Leslie Sonny

Köszönet a Szarvasi Vízi Színháznak a csodás helyszínért, a Lézer Színháznak a látványért, köszönet a szervezőknek, a támcosoknak és a közönségnek is. Hypnotix - Leslie Sonny

Csalódott Néző

Gyalázat, és felháborító volt a mai lézershow. A közönséget elvakította, élvezhetetlen, és a szemre iszonyatosan veszélyes volt. 15-20 perc múlva sokan otthagyták ezt a szem gyilkos előadást. Még mindig fáj a szemem! Fültanúja voltam, amint a polgármester - szintén kijött az előadásról - is felháborodásának adott hangot a nézőtérről kijövő ismerősei körében.
Kár érte, mert csodálatos a helyszín, és a mai kivételével az előadások is remekek.

Janis Kata

A támlás székekről tud-e már valaki valamit, azon kívül, hogy meg lett ígérve?
Nem azért, hogy sürgessek bárkit is, de közeleg az évadnyitó!
A deszkalapok elég viharvert állapotban, ünneplős ruhát már szétszedik!
1000 db széket felcsavarozni, idő, ismerve a mai kivitelezéseket, tisztelet a kivételnek.
Egyáltalán lesznek???

Irén, Sūmegről

23-án késve érkeztem az előadásra, és akkór derült ki számomra a műsórváltozás.
Nem bántam, mert Fodor Zsókát is nagyon kedvelem. Volt a műsórban vele egy énekes is. A kijavított programnál sem találtam a nevét. Nagyon jó hangú és szimpatikus volt. Szeretném, ha lehetséges, megtudni a nevét, és elérhetőségét. Köszönöm a kellemes estét. Irénke

Dr.ZS.G.

Rendszeres vendégük vagyok. Nagyon szeretjük a színházat és Szarvast. Sajnos az építési kontármunka mindig szembe tünik.
Ezen kívül szeretnénk, ha a szúnyogméreggel minket nem permeteznének le az elöadás kezdetekor a jövöben.
Köszönettel:
Dr. ZS G.

Mikóné Zana Berta

Azért vannak a jóbarátok c. számot kéri Zana Józsefné részére lánya és családja a 08.17. napi estén, a színházi óhajtóban.

Köszönettel

Sándor

A "Kis kakas gyémánt félkrajcárja" előadásra váltottam interneten jegyet, 2013. májusában. Az előadás július 31-re volt kitűzve. 31-én annak rendje és módja szerint, délelőtt bementem a pénztárig és kértem a jegyeket. A hölgy meglepődött, hogy én a Kis kakasra mennék másodmagammal. Utána én lepődtem meg, mert közölte, hogy műsorváltozás volt, aznap a Kolozsvári bíró lesz. Jó, hogy napok óta olvastuk a gyereknek a kis kakast, hogy legalább tudja, miről lesz szó.
Nem tudtam mit csinálni, szerettünk volna színházba menni, ezért kértem, hogy adja ki a jegyeket.
Ja, azt nem tudom oda adni ahová ön vette, mert azt már eladtuk. Tessék? Járok már néhány éve színházba, de ilyet még nem hallottam. A műsorváltozás, amint neve is mutatja, a műsorra és nem az ülésrendre vonatkozik. Sajnos ő nem tud mit tenni, a helyünk bizony foglalt.
Nyaraltunk, nem volt kedvem felhúzni magam, vártak is a hátam mögött, azért elfogadtam az első sor közép helyett, a szélét. Kaptunk 3 db tiszteletjegyet. (?) Az előadás olyan volt amilyen, az összes színész nekünk háttal. A feléről ki akartunk menni, csak a gyerek kedvéért maradtunk, aki az épület adottságait élvezte, az előadást már nem annyira.

Hát így.

Krajcsovicz Mihály

"Azért vannak a jóbarátok " című nótát szeretném küldeni Svédországba Bankó Zolinak és az egész Bankó családnak!

András

Kiváló szórakozás volt az augusztus 10- ei késő esti előadás a Lovak.
Köszönet a fiataloknak.

Józsamisi

A Jókai Színház vendégkönyvéből:

Írta: G.E. / augusztus 5, 2013

„A szívnek húrja van” címmel sanzon-est volt a Szarvasi Vízi Színház színpadán vasárnap este. Az este közreműködői Liszi Melinda és Nagy Róbert színművészek és Rázga Áron zongoraművész. Nagy Róbert és Liszi Melinda a tőlük megszokott színvonalon egy kerek történetet állítottak színpadra sanzonokból. A dalokat nem csak elénekelték, hanem el is játszották. A dalok között a szépszámú közönség lelkesen tapsolt, bár én úgy éreztem annyira egymásra épültek a dalok, hogy sokszor a csend növelte volna a dalok utáni katarzist. (Ezzel nem elvéve a művészektől a tapsot.) Nem túl ismerős, – sőt általam ismeretlen dalok is megszólaltak, ami kimondottan jót tett a műsornak. A két fiatal művész csodálatosan szép hanggal, interpretálta a dalokat, ehhez adták tanult „szakmájuk” fortélyait, ezért éreztem úgy, mintha színházi előadást néznék. Az est végén természetesen ráadás nélkül nem engedték el a művészeket, a nagy tapsot megérdemelték mindhárman. Elvarázsoltak!
LG

Köszönet a Jókai Színház művészeinek a tegnapi - a fővárosból Interneten követve - nagyon kellemes ÓHAJTÓ estért. Nagyszerű, gondosan szerkesztett és színvonalas műsor volt.

Tanka Edit

Családomnak,barátaimnak és minden színházat kedvelő embernek küldeném szeretettel,
Tatár Bianka előadásában a "Például te te..."című számot!
Köszönöm :)!

Sz.Gabi

Kedves Józsmisi!

Nagyon szépen köszönöm a válaszát,és teljes mértékben igazat kell hogy adjak Önnek ill. a színház vezetésének is.Amint írtam ezek szerint nem Önöknek kell hogy szóljon hanem a nézőknek mert számomra a színház mindig is egy tiszteletreméltó különleges élményt,és műveltséget adó misztikus hely marad,amit mindig megtisztelek ahogy írtam a pontos jelenlétemmel.Sajnálom hogy ennek még mindig nincs kultúrája az emberekben, hogy egy ilyen gyönyörű színházat és a fantasztikus színészeket akik hozzájuk jönnek nem a megfelelő módon tisztelik meg.Munkanaptól függetlenül.( Én sem egy otthonülő anyuka vagyok,én is dolgoztam aznap ráadásul másik városban)A pénztárhoz csak annyit fűznék hozzá hogy fel sem merült bennem emiatt lett volna a késés mert tényleg nagyon gyors volt a kiszolgálás.

Még egyszer köszönöm a tiszteletteljes válaszát: Sz.Gabriella

Ui: Mivel nekem is nagyon tetszett az előadás és a helyszín ,előző levelemben tévedtem,mert már megvan a többi előadásra is a foglalásom.

Józsamisi

Kedves Sz. Gabi!

Mindenekelőtt a magam és a kollégáim nevében elnézést kérek Öntől és kisfiától a július esti előadás késedelmes kezdéséért, és az elrabolt időért, amit várakozással töltött!
Bár azt írja, nem érdekli, hogy kikre kellett várni, azért tisztelettel kérem, olvassa végig válaszomat, legalább azt, hogy kikre nem kellett várni. Nem kellett várni ugyanis a Békéscsabai Jókai Színház társulatára, színészeire, és más dolgozóira, mert a kitűzött kezdési időpontban valamennyien a helyükön voltak, ahogy Önök is a helyükön várták az előadást, megadva egymásnak a kellő tiszteletet.
Azon a napon az ügyletes pénztáros 17 óra 15 perckor (a meghirdetett kezdés előtt több mint egy órával) kezdte meg a jegyárusítást (addig nem volt kinek), ami a tényleges kezdés után negyed órával, azaz 19 óra 15 perckor még tartott.
Nagy örömünkre jó idő volt, és nagy örömünkre mintegy hatszázan jöttek a színházba, de talán a hétfői munkanap miatt szinte mindannyian egyszerre. Márpedig egy nyári színház nem úgy működik, mint az év közbeni, hogy csak be kell engedni az előre megvásárolt bérlettel a kezükben érkező nézőket. Itt először ki kell nyomtatni, és ki kell adni a jegyeket, még az előre befoglaltakat is, át kell venni a pénzt, és vissza kell adni belőle. Mindehhez egy egyablakos, egyszemélyes pénztár, és egy jegynyomtató áll a rendelkezésünkre. A nézőszámot és a rendelkezésére álló időt összevetve a pénztáros így is 20-30 másodperc alatt adott ki egy-egy jegyet.
Így történhetett meg, hogy a – színházakban egyébként szokásos – 5-10 perces ráhagyáskor, azaz 18 óra 40 perckor a nézőknek még mintegy fele a jegyére várt. Ilyen esetben a kezdésről az előadás helyszínen lévő felelős vezetőjének kell döntenie. Nehéz döntés, annyira nehéz, hogy jó döntés nincs is, csak kevésbé rossz. A között kell dönteni, hogy kit károsítsunk meg? A már bent ülő közönséget, és a szereplőket azzal, hogy raboljuk az idejüket, vagy a kint várokozó nézőket azzal, hogy kezdés után beülve nem kapják meg a pénzükért a teljes előadást? Harmadik megoldás nincs, mert a színház nem laktanya, vagy kollégium, ahol a kitűzött időpontban bezárulnak az ajtók, és a későknek büntetés jár.
Nehéz volt tehát a döntés, de az előadás vezetője, aki maga is kétgyermekes családapa, szerintem jól döntött, mert én magam is inkább olvasom egy bent ülő szülő jogosan felháborodott levelét, mint hallgatom ötven kinnrekedt gyerek sírását.
A további hétköznapi meseelőadások alakalmával gondoskodni fogok a jegykiadás meggyorsításáról, és arról, hogy a csúszás esetén a nézők kapjanak kellő tájékoztatást.

Kedves Sz. Gabi!
Az okozott kellemetlenségért még egyszer elnézését kérem, és kérem, hogy a történtek ellenére máskor is látogasson el Szarvasra! Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:
Józsa Mihály,
a vízi színházat üzemeltető Magyar Teátrum Kft. ügyvezetője

SZ.Gabi

Ne szoktam vendégkönyvbe írni,pláne nem rosszat de most nagyon rosszul esett a színháztól hogy nem azt kaptam amit vártam ill. amiért fizettem.2013/07/01este 18 30 ra meghirdetett előadásra mentem a kisfiammal.Mivel nagyon vártuk már ezért időben odaérve megvettük a jegyeket és 18 15kor a helyünkön vártuk az előadást. Kritikán alulinak tartom egy színháztól főleg egy gyerekműsornál hogy 35 perccel később kezdődjön. Nem tudom kikre kellett várni és hogy őszinte legyek nem is érdekel ,ha valami időpontra ki van hirdetve az a minimum ,hogy én megtisztelem a színészeket és időben a helyemen ülök,a társulat meg azzal tiszteli meg a közönségét hogy időben megkezdi a műsort.Most először utaztam el Szarvasra de ezek után elgondolkodom megéri-e.Az előadással gond nem volt a lényeg hogy a gyerekek élvezték, de bennem a várakozás mély nyomot hagyott ahhoz hogy teljes körűen élvezni tudjam a z előadást!

Józsamisi

Kedves G. Zsolt!

Elnézését kérejük, de a nyitógálán valószínűleg félreérthette Fekete Péter igazgató úr szavait. Ő ugyanis nem a teljes, két hónapos vízi színházi műsor internetes közvetítését ígérte meg, csak a Színházi Óhajtó című kívánságműsorokét, amilyen a nyitógálán is volt. Azt valóban élőben közvetítettük a Jókai Színház honlapján, és a helyi Rádió Szarvas adásában. A legközelebbi ilyen műsor, és annak élő közvetítése július 29-én, hétfőn 20 órakor lesz.

A teljes nyári szezont, és benne a belépődíjas nagyszínházi előadásokat technikailag sem áll módunkban közvetíteni, és finanszírozási, valamint szerzői jogi akadályai is lennének.

Az egyes előadások után megjelenő híreinkben (ha legörget az aljára) többnyire talál egy video-összefoglalót a Körös Televízió jóvoltából. Ezekből, ha utólag is, de tájékozódhat a Szarvasi Vízi Színház történéseiről.

Ha pedig Szarvason jár szeretettel várjuk személyesen is!

Megértését köszönjük!