Loading...

2018. szeptember 30-án került sor a hagyományos Szent Mihály-napi tűzgyújtásra a Szarvasi Vízi Színházban. Az estet Babák Mihály, polgármester nyitotta meg, majd köszöntötte Fekete Péter kultúráért felelős államtitkárt, Dr. Szabó Károlynét, a Magyar Teátrumi Társaság ügyvezető igazgatóját és Seregi Zoltánt, a Jókai Színház igazgatóját. 

Az est műsorát Nagy Róbert szerkeztette, dalok operett-részletek hangoztak el. Az est szereplői: Liszi Melinda, Gábor Anita, Galambos Hajnalka, Balázs Csongor, Gulyás Attila és Nagy Róbert, valamint az Őket kísérő tánckar: Földesi Roxána, Mlinár Péter, Fazekas Döniz, Korom Gábor, Bereczki Karina, Gáspár Bendegúz, Lehoczki Orsolya és Oláh Dániel.

A műsor után Seregi Zoltán megköszönte a közönségnek, hogy a nyáron kiemelten voltak jelen az előadásokon, hiszen nagyon jó évet zárt a színház. Majd megadta a jelet először Babák Mihály polgármester úrnak, aki egy íjat kapott a Magyar Teátrumi Társaságtól névnapjára, hogy az első nyilat ő lője ki. Majd felsorakoztak a Turul Pusztai Íjászok és tüzes nyíllal meggyújtották a Körös közepén álló máglyát.

 

A Magyar Teátrum Közhasznú Nonprofit Kft. kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt.