Charley nénje megérkezett a Vízi Színház színpadára

Közönség kedvenc, klasszikus zenés vígjátékot mutatott be a Szarvasi Vízi Színház színpadán az egri Gárdonyi Géza Színház.  A Charley nénje olyan vígjátéki elemekkel tarkított, mint a kapzsiság kigúnyolása, a félreértés, a férfi bújik női ruhába és végül a szembesítés, majd természetesen a happy end.

Brandon Thomas több, mint százéves darabja az egyik legtöbbet játszott és feldolgozott vígjáték, köszönhetően az egyszerű, érthető dramaturgiának, a kedves karaktereknek, és a zenei betéteknek, melyek együttesen biztosítják a felhőtlen szórakozást.

Charley és barátja, Jack beleszerettek a szép Spittigue lányokba, Kittybe ás Annie-ba, akiket gyámapjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnak a látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkretenni látszik, hogy Donna Lucia, a néni nem érkezik meg. Ezen az apróságon hamar túlteszik magukat a fiatalemberek, és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik.

A végén persze mindenre fény derül és a szerelmesek is egymásra találnak. A teltházas közönség felejthetetlen élménnyel távozott az előadás után.