Loading...
2018. július 31. 20:30

„Megtanulom, megőrzöm, továbbadom”

A Fővárosi Nagycirkusz káprázatos cirkuszi produkciókkal teli gálaműsort mutat be a Szarvasi Vízi Színházban, ahol énekkel és versekkel fellépnek a Békéscsabai Jókai Színház művészei, valamint külföldi artista sztárvendégek is! Ezen az estén Szarvas fog állni a cirkuszi világ központjában!

Erő, kitartás, egyensúly, esélyegyenlőség, pontosság, egymásra figyelés – gondolatok, amelyek az ámulatba ejtő cirkuszi műsorszámok megtekintése közben jutnak eszünkbe. A cirkusz a családok művészeti ága mind a porondon, mind a nézőtéren. Az artisták gyakran egymástól sajátítják el ennek a nagy hagyományú szakmának az alapjait, apáról fiúra, anyáról lányra öröklődik nemcsak a cirkusz szeretete, hanem akár maguk a számok, attrakciók is. A nézőtéren pedig együtt szórakozhat akár három generáció, és ébredhetnek gondolatai, érzései gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.

A Fővárosi Nagycirkusz gálaelőadásában a közönség nemcsak káprázatos produkciókat láthat, hanem betekintést nyerhet az artisták egyszerre csillogó, szenvedélyes, ugyanakkor rendkívül fegyelmezett világába is.

A Fővárosi Nagycirkusz Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás című nyári műsorának fergeteg gumiasztal száma is megtekinthető lesz az este során, de láthatjuk majd az orosz Duo Funcoholics kínai rúdszámát, a Dosov csoport ugródeszkaszámát valamint Földváry Balázs rönrádprodukcióját. Syulgina Maria és Pisarev Evgeny gyorsöltöző, Axt Elizabeth kézegyensúlyozó, míg Cserép Tímea kaucsuk, Szlavkovszki Zsolt handstandszámmal lép fel. Rajtuk kívül énekel és verset szaval Liszi Melinda és Nagy Róbert, a Békéscsabai Jókai Színház művésze.