Zajos siker volt A HANG

Budapest, Békéscsaba, Győr és Sopron után, július 5-én és 6-án, este a Szarvasi Vízi Színházban is zajos sikert aratott a Frank Sinatra – A HANG című musical-show a Békéscsabai Jókai Színház és az ExperiDance Táncegyüttes közös előadásában.

Már a péntek esti előadás is nagy siker volt, de szombaton este a közönség hangnos brávózással tetézte a hosszan tartó előadásvégi tapsot.

Vastag Tamás, mint fiatal SinatraArról nem beszélve, hogy a Jókai Színház kitűnő énekes-színészeit és a vendégművészeket szinte minden egyes zeneszám után, előadás közben is megtapsolták. A Szomor György színész-rendező, zeneszerző, és Román Sándor koreográfus ötletéből született előadás úgy követte végig Sinatra életpályáját, hogy közben a kor más emblematikus énekesei, színészei is megelevenedtek a színpadon Bing Crosbytól Ava Gardneren át Marlene Dietrichig. A nagy zenei ikonokat, és Sinatra életének többi alakját mind-mind hitelesen idézték fel a kitűnően éneklő színészek: Szomor György, Vastag Tamás, Kara Tünde, Gubik Petra, Gulyás Attila, Vadász Gábor, Liszi Melinda és a többiek. Az énekeseken kívül az ExperiDance Táncosai és a színpadi látvány is mind gondoskodtak arról, hogy erre a két estére a nézőtéren mindenki átadhassa magát a zenének, a daloknak és képzeletben ott lehessen egy korabeli igazi amerikai mulatóban.
Aki eddig még nem látta az előadást, az ősztől ismét Budapesten, a RaM Colosseumban nézheti meg.

Fotó: Nyári Attila/ A-team