Táncolni hívta közönségét Steinkohl Erika és Pál Tamás

Még a lépcsőkön is ültek, annyian voltak kíváncsiak az egykori Megasztáros, Pál Tamás és partnere a Békéscsabai Jókai Színházból is ismert Steinkohl Erika zenés estjére.

Steinkohl Erika szűkebb illetve tágabb környezete egyaránt természetesnek tartotta, hogy a színész mesterséget fogja hivatásául választani. Hiszen gyermekkora óta rendszeresen járt vers- és prózamondó versenyekre. Nyolc évesen játszott először színpadon, majd az érettségi után került az Operettszínház stúdiójába, ezután a Békéscsabai Jókai Színházhoz szerződött. Itt az operett és a musical szerepek mellett több prózai előadásban is láthatta a közönség. Emellett játszott a Pesti Magyar Színházban, a Miskolci Nemzeti Színházban, A Sziget Színházban. Nyugat-Európában is bemutatkozott több zenés produkcióban. 20 éve van a pályán és már túl van 50 bemutatón.

Pál Tamás 16 éves kora óta játszik színpadon, kezdetben a Földessy Margit vezette IBS Színpad deszkáin többek között a Képzelt riportban, a Szentivánéji álomban, a Van, aki forrón szereti-ben, a Hajmeresztőben,  A vád tanújában és a Fame-ben láthatta a közönség. A Megasztár II. szériájának döntőseként ismerte meg az ország, de a színjátszást is folytatta, Gödöllőn a Made in Hungária és a Légy jó mindhalálig című darabokban.

A két művész a 60-as, 70-es, 80-as évek diszkóinak világába vezette vissza a nézőt. Olyan világhírű és magyar slágerek hangzottak el, mint az ABBA: Mamma mia-ja, Gloria Gaynor I will survive cimű dala, vagy a Neoton Holnap hajnalig című slágere. A közönség pedig együtt táncolt és énekelt a jól ismert dallamokra.