Pillantás a kulisszák mögé – A cirkusz csodálatos világa

Pillantás a kulisszák mögé – A cirkusz csodálatos világa

Az esős időjárás ellenére is óriási érdeklődés mellett tartott nyilvános főpróbát a Recirquel Újcirkusz Társulat Szarvason.

Bár a nyirkos színpad nem tette lehetővé, hogy a teljes előadást végig próbálják az artisták, a közönség így is kaphatott némi ízelítőt a lélegzetelállító produkcióból, ráadásul lehetőségük volt a társulat tagjainak feltenni kérdéseiket.

A nézőtéren ülőket Vági Bence, a Recirquel Újcirkusz Társulat rendezője köszöntötte. Elmondta, az előadás, a cirkusz egyébként is számos veszélyt, kockázatot rejt magában, így számukra kiemelten fontos a biztonság. A legkisebb hiba is végzetes lehet, ezért a balesetek elkerülése érdekében döntöttek úgy, hogy nem tartják meg a nyilvános főpróbát, azonban közönségüket sem akarták cserbenhagyni, így kiválasztották a legkevésbé veszélyes, ám mégis rendkívül látványos produkciójukat.

A produkció által a közönség kaphatott némi ízelítőt a ma este bemutatásra kerülő Cirkusz az éjszakában előadásukból, ráadásul az artisták a bemutató után a közönség kérdéseire is válaszoltak, így valóban bepillantást nyerhettünk a kulisszák mögé.