Egerek a Vízi Színház színpadán

Zsúfolásig megtelt a Szarvasi Vízi Színház nézőtere, Urbán Gyula: Egerek című zenés mesejátékának bemutatóján. A darabot jelet-narrált formában mutatta be a teátrum.

A Szarvasi Vízi Színház kiemelten kezeli a fogyatékos emberek esélyegyenlőségének megteremtését. A három napos HALLÓ(K) ITT VAGYUNK! programsorozat is ennek fényében került megrendezésre, melynek második állomásaként Urbán Gyula: Egerek című zenés mesejátékát mutatták be a Békéscsabai Jókai Színház művészei, Komáromi Anett audio-narrálásával és Vörös Zsolt jelelésével.

Urbán Gyula meséjében az Egerek valódi Romeó és Júlia‑történetét láthattuk, amely a fehér és a szürke egércsaládok között zajlik egy sajtműhelyben. A nézőtéren ülő gyerekek pedig alkalmanként részeivé válhattak a darabnak.

A teátrumban ebben az évadban is számos előadást mutatnak be  jelelt-narrált formában, hogy fogyatékos társainknak is teljes értékű színházi élményt biztosítsanak.

Ilyen volt a Légy jó mindhalálig, az Egerek, valamint jelelve láthatják majd a Vesztegzár a Grand Hotelben című darabot is.