Dobó Kata Szarvason

A teátrum első évadától nagy sikerrel fut a Magyarországon egyedülálló, ingyenes Vers a víz fölött programsorozat, amely az elmúlt években kiegészült a Dal a víz fölött és a Tánc a víz fölött estekkel, de mindig van új a víz fölött! Idén a FILM A VÍZ FÖLÖTT sorozattal bővül a kínálat, melyben a magyar mozi ünnepelt színészeivel találkozhat a közönség. A filmrészletek levetítése után az est műsorvezetője kötetlen módon beszélget majd a meghívott színművésszel – és a közönség is kérdezhet. Keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a film szerelmesei számára, mert testközelből láthatják a mozivászonról ismert kedvenceiket. Olyan sztárokat sikerült megnyerni ezekre az estékre, mint Eperjes Károly, Reviczky Gábor, Udvaros Dorottya, Pindroch Csaba, Dobó Kata és Hujber Ferenc.

Dobó Kata karrierjét modellként kezdte, 1997-ben robbant be a filmvilágba , amikor megkapta az A miniszter félrelép című vígjáték egyik fontos szerepét. Azóta több magyar filmben (Csak szex és más semmi ,Szabadság szerelem) és sorozatban ( Hacktion – Újratöltve, Fapad) játszott főszerepet.

A ma esti beszélgetés során, ahol Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója, miniszteri biztos beszélget a művésznővel, olyan kulisszatitkokat tudhat meg a közönség, amely igazi csemege lehet a filmek szerelmeseinek.

Fotó: life.hu