Az légy, aki vagy…

Az este anyagát „Az légy, aki vagy!” címmel Cserháti Zsuzsa és Horváth Charlie dalaiból állították össze, akiket mindketten szeretnek. Ez a szeretet érződött az előadásukon. Lazák, közvetlenek voltak, örömmel, boldogan énekeltek, jól érezték magukat a színpadon. Ezt adták át a közönségnek, így alakult ki az a szimbiózis nézők és a színpadon lévő művészek között, ami egységgé vált az este végére.

Gulyás Attila különleges, utánozhatatlan művész, mind színészileg, mind hangilag, és Vidovenyecz Edina méltó partnere volt, mert valóban nagyon szép hangja van. Különleges, utánozhatatlan estet állítottak össze, és adtak elő. Tizennyolc dal, másfél óra, két énekes pályájának keresztmetszete, igényes, nagyon jó dalok két tehetséges művész előadásában. Be tudták vonni a közönséget, akik velük száguldoztak az este, ugyan nem Porschén, de a zene szárnyán.

A dalok listája: Szippantás a jóból, Én leszek, Száguldás, Jég dupla whiskyvel, Zene kell, Boldogság, gyere haza, A boldogság és én, Skandináv éjszakák, Új élet kezdődött veled, New York, Hamu és gyémánt, Különös szilveszter, Mindenki valakié, Akad amit nem…, Nézz az ég felé, Elfelejtett dal, Az légy, aki vagy, ráadásként a Könnyű álmot hozzon a szél hangzott el a két művész előadásában.

Gulyás Attila és Vidovenyecz Edina kedden este a Vízi Színház nézőinek kedvencei voltak!

Az este házigazdája Gaál Roland, a Szarvasi Járási Hivatal vezetője volt.

 

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

http://www.newjsag.hu/2019/07/10/az-legy-aki-vagy/